News

Dezvăluiri incredibile despre Angelina Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii: „Nu te-a vrut niciodată“

Dezvăluiri incredibile despre Angelina Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii: „Nu te-a vrut niciodată“

Oricât au încercat să-şi ţină divorţul departe de urechile presei şi de ochii lumii, Angelina Jolie şi Brad Pitt nu au reuşit acest lucru, iar detaliile care ies la iveală sunt de-a dreptul incredibile.

Recent, jurnaliştii de la US Weekly au intrat în posesia unor informaţii care au făcut rapid înconjurul internetului şi care i-au şocat pe fanii cuplului Brangelina. Din câte se pare, Angelina Jolie a făcut tot posibilul să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copiii lor şi le-a spus celor mici că acesta nu i-a dorit!

Potrivit unui apropiat de-al celor doi actori, Angelina i-ar fi spus lui Pax că Brad nu a dorit să-l adopte, însă actorul a negat acest lucru. Mai mult decât atât, este ştiut faptul că Brad Pitt are o relaţie tensionată cu Maddox, astfel că Angelina Jolie pare că îşi duce planul la bun sfârşit.

Presa din străinătate a notat că de curând Angelina şi Brad ar fi ajuns la un acord în privinţa celor şase copii pe care îi au şi că, deşi actriţa a dorit să aibă doar ea custodia, până la urmă a fost de acord să aibă custodie comună cu fostul ei soţ.

Modifică Setările