Meghan & Harry

Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle: a fost părăsită de iubit pentru un bărbat! Cei doi au făcut sex imediat după despărţire

Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle: a fost părăsită de iubit pentru un bărbat! Cei doi au făcut sex imediat după despărţire

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind, de asemenea şi un personaj foarte mediatizat, în special datorită serialului „Suits“ şi a căsătoriei cu Prinţul Harry, însă Meghan Markle nu a avut mereu o viaţă tocmai roz.

Spre exemplu, în anul 2010, pe când era la începutul carierei, Meghan Markle scria articole pe blogul „The Working Actress“, iar unele dezvăluiri sunt de-a dreptul şocante. Din câte se pare, cea care acum este Ducesă de Sussex a fost părăsită în trecut de iubit pentru că el îşi dorea să fie în braţele... altui bărbat!

„Ştii că industria asta e nebună când afli că, după despărţire, iubitul tău, un actor în devenire, a făcut sex cu agentul tău. Iar agentul tău e un bărbat. Superb! Şi da, asta chiar s-a întâmplat“, scria Meghan Markle în urmă cu mai mulţi ani pe blog.

Mai mult decât atât, soţia Prinţului Harry a mai dezvăluit că idolul ei era Donald Sutherland, care în vara acestui an va împlini 84 de ani, şi că, înainte de a-l întâlni prima oară, femeia care se ocupa de părul ei i-a spus că se va îndrăgosti iremediabil de actor.

Modifică Setările