Royals

Dezvăluiri sfâşietoare. Regina Elisabeta nu şi-a iubit copiii la fel, pe Prinţul Edward mereu l-a neglijat

Dezvăluiri sfâşietoare. Regina Elisabeta nu şi-a iubit copiii la fel, pe Prinţul Edward mereu l-a neglijat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Channel 5 difuzează un documentar despre viaţa celor patru copii ai suveranei Marii Britanii, realizat de doi jurnalişti britanici. Cele mai recente detalii scoase la iveală sunt de-a dreptul sfâşietoare.

E de notorietate că cel mai apropiat fiu de Regina Elisabeta este chiar Charles, moştenitorul ei. Însă, nimeni nu era la curent cu răceala cu care şi-a tratat regina Marii Britanii ceilalţi 3 copii. În documentarul respectiv, jurnalistul Jeremy Paxman aminteşte de un episod în care suverana a uitat de ziua de naştere a mezinului ei, Prinţul Edward.

Într-un an, de ziua lui, Edward a mers să ia micul dejun cu regina, însă aceasta nu i-a adresat niciun cuvânt. Nicio felicitare, niciun cadou. Ea nici măcar nu ştia că e ziua lui”, punctează jurnalistul, care spune că mezinul reginei Elisabeta era ”solitar” şi ţinut departe de fratele său, prinţul moştenitor.

Biograful regal povesteşte şi că Prinţul Edward şi Prinţul Charles au avut o relaţie destul de rece de-a lungul anilor, dat fiind faptul că se vedeau doar la Balmoral,  în vacanţa de vară, dar şi că între ei este o diferenţă de 16 ani. Ba mai mult, biograful relatează o întâmplare de-a dreptul bizară între cei doi fraţi.

Chipurile, în adolescentă, prinţul Edward a îndrăznit să îmbrace un kilt pe care l-a găsit în podul Castelului Windsor, pe care doar cel care deţine titlul de prinţ de Wales are dreptul să le îmbrace. Văzându-l purtându-i kiltul, Charles i-ar fi reproşat îndrăzneala fratelui său mai mic. ”Ce crezi că faci purtând aia? Doar eu sunt în măsură să port acel kilt. Este kiltul prinţului de Wales. Mergi sus şi schimbă-te”, i-ar fi zis Charles lui Edward.

Ceea ce a şi făcut Edward, pe care Jeremy îl descrie ca fiind ”o persoană calmă”. ”Edward, fiind o persoană calmă, a zis ”okay” şi a urcat scările şi şi-a dat jos kiltul şi n-a mai menţionat niciodată incidentul. Prinţul de Wales îşi recunoştea toate kilturile. Iar tartanul Rothesay (aşa e cunoscut Charles în Scoţia) este deosebit”, mai spune biograful regal.