News

Dezvăluirile fostului soţ al lui Mariah Carey

de admin

Memoriile lui Tommy Mottola scot la iveală versiunea lui despre cariera artistei şi mariajul lor, pe care aceasta l-a descris drept "un iad"

"Manipulator, obsedat de control, abuziv emoţional..." Aşa l-a descris Mariah Carey pe Tommy Motoola, cel care i-a fost manager, transformând-o în star, dar care i-a devenit şi soţ. Surprinzător, Mottola nu neagă în totalitate povestea cântăreţei, dar oferă nişte explicaţii pentru comportamentul lui. "Dacă am părut manipulator, îmi cer scuze. M-am comportat ca un obsedat? Da, dar ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care Mariah a avut succes", scrie Tommy, care, după ce a ascultat vocea ei, când aceasta avea doar 18 ani, s-a hotărât să o transforme în cel mai mare pop star din lume.

Dar pe vremea aceea el era căsătorit. Şi pentru ca relaţia lor să fie totală, Mottola a divorţat, însurându-se în 1993 cu... creaţia sa. Din acel moment, însă, pentru Carey a început coşmarul, ea botezând reşedinţa lor din Bedford, New York, "Sing Sing"... Un nume simbolic, al celebrei închisori, dar şi cu rezonanţă muzicală. În cartea proaspăt lansată, Tommy recunoaşte că el lua toate hotărârile pentru ea şi că o închidea în casă... Dar spune că făcea totul pentru binele ei.

De ce să se fi pierdut pe drum, aşa cum se putea întâmpla, de pildă, când Mariah a vrut să ia o pauză la 21 de ani, pentru a se bucura de succesul ei? "Eu gândeam că va avea suficient timp să sărbătorească, doar că puţin mai încolo. Nu ziceam peste zece ani, doar peste câţiva", explică Mottola, care consideră că azi Mariaj ar trebui să-i fie profund recunoscătoare, nu acuzatoare la adresa lui. Dar să lansezi această carte după atâta timp... dezbătând amănunţit mariajul cu Mariah oare nu dovedeşte că Tommy nu s-a vindecat pe deplin de obsesia lui? Actuala lui soţie, Thalia, oare ce-o zice?

Foto: Reuters