News

Dezvăluirile şocante ale ultimei persoane care l-a văzut în viaţă pe Răzvan Ciobanu: „Era singur. Nu putea să meargă“

Dezvăluirile şocante ale ultimei persoane care l-a văzut în viaţă pe Răzvan Ciobanu: „Era singur. Nu putea să meargă“

Moartea violentă suferită de Răzvan Ciobanu în a doua zi de Paşte a ridicat multe semne de întrebare, iar anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat exat cu designerul înainte de a muri şi care au fost cauzele care au dus la decesul acestuia.

Dacă apropiaţii lui Răzvan Ciobanu nu îşi pot explica de ce se afla designerul pe acel drum şi cum de a murit, există voci care afirmă pe internet că l-au văzut pe designer la mare şi că părea pierdut complet. O tânără chiar i-a spus Vicăi Blochina, pe Facebook, că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu într-o parcare şi că acesta nu putea să meargă.

„Am fost probabil ultima care l-a văzut. Era aproape de ora 20.00, în parcarea Roşie. Răzvan a trecut exact pe lângă, cu un pahar în mână, jumătate gol, cu o băutură de culoare închisă. Aproape nu putea sta în picioare, era vizibil murdărel. Credeam că se duce spre cazare, dar evident căuta maşina. Nu aş avea de ce să mint. La acea oră, lângă noi nu era nimeni. El era singur. Nu putea să meargă. Dacă nu mă dădeam la o parte, se urca pe mine. Avea în mână un pahar de cola sau ceva. Chiar mă întrebam cum poate fi aşa singur. Nicio clipă nu m-am gândit că el căuta maşina“, a spus tânăra pe Facebook.

Modifică Setările