News

Diagnostic crunt! Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă

Diagnostic crunt! Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă

Artista a ajuns la spital cu grave probleme renale, în urma cărora a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru a elimina orice problemă, a fost extirpat rinichiul respectiv.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând. (…) Să clarific, a fost vorba de o amendă am plătit-o în ultima zi şi ăsta a fost norocul meu să o plătesc la timp şi nu am păţit nimic”, a declarat Raoul la Antena Stars.

Intervenţia chirurgicală a reuşit şi artista se simte bine acum.

„Dragii mei,
Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală.
Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!  Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!…  Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!  Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc şi vă mulţumesc! Şi ne revedem foarte curând… Vă îmbrăţişez tare, tare…”,  a scris Mirabela dauer pe contul de socializare, la scurt timp după operaţi