News

DiAmanti.ro - site nou, aceleaşi genţi de excepţie, la preţuri speciale! (P)

DiAmanti.ro - site nou, aceleaşi genţi de excepţie, la preţuri speciale! (P)

Cu toţii simţim nevoia unei schimbări din când în când. Unii îşi schimbă culoarea părului, noi, DiAmanti, schimbăm look-ul site-ului!

Pentru că te respectăm şi ne dorim să ai o experienţă de cumpărare cât mai apropiată de perfecţiune, noua interfaţă a site-ului nostru îţi permite să navighezi, să descoperi produsele preferate şi să ne ceri livrarea lor acasă cu mai multă uşurinţă.

Suntem de peste 5 ani prima alegere a zeci de mii de clienţi fericiţi cărora le oferim o mare varietate de genţi produse în Italia, pentru bărbaţi şi femei, care îi ajută să ţină pasul cu moda şi să-şi exprime personalitatea prin accesorii din piele naturală de cea mai bună calitate. Descoperă şi tu toate categoriile de produse, marea diversitate de culori pe care ţi le pune la dispoziţie şi nu ezita să dai o comandă, pentru că toate genţile şi rucsacurile noastre sunt reduse cu 10% cu această ocazie. De la genţi de damă, la serviete de bărbaţi, genţi de voiaj, portofele şi rucsacuri din piele naturală, noi le avem pe toate. Şi ne asigurăm că e mai plăcut ca niciodată să îţi alegi favoritele.

Atât cât ne vei fi alături, nu vom înceta să ne îmbunătăţim serviciile şi să îţi oferim mereu produse de calitate care să îţi aducă bucurie şi să îţi fie alături pentru cât mai mult timp. Bucură-te de reducerile DiAmanti şi de noua versiune a site-ului nostru!

Cu drag,

Echipa DiAmanti

Modifică Setările