News

Diana de la „Insula iubirii“, dezvăluiri emoţionante despre mama adoptivă şi cea biologică: „Avea 15 ani când m-a născut“

Diana de la „Insula iubirii“, dezvăluiri emoţionante despre mama adoptivă şi cea biologică: „Avea 15 ani când m-a născut“

A participat la „Insula iubirii“ în cel de-al treilea sezon, în Thailanda a ajuns alături de Ben, însă acolo a avut o relaţie cu ispita Andi, iar după terminarea emisiunii, Diana a ajuns în braţele unui alt fost concurent, Aurel, iar înainte deshow s-a iubit cu Liviu Vârciu.

Acum, Diana a fost invitată la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre un aspect mai puţin cunoscut din viaţa ei: relaţia dintre ea şi mamele ei, cea adoptivă şi cea biologică.

„Am întrebat-o pe mama biologică de nenumărate ori ce s-a întâmplat şi de ce m-a lăsat. Recent am aflat că ea nu a vrut să mă lase dar că o doctoră de la spital i-a făcut actele pentru a mă duce la un internat. Ea a semnat, neştiind exact ce semnează. Nu a forţat-o nimeni. Doctora respectivă a spus că ea şi eu suntem bolnave de sifilis“, a început Diana mărturisirile.

Apoi, ea a dezvăluit că mama ei avea doar 15 ani când a născut-o, iar cea care a adoptat-o a fost chiar sora mamei: „Era o doctoră nebună. Probabil avea o problemă cu mama sau poate  s-a gândit că mama mea nu are posibilităţi financiare să mă crească şi aşa e mai bine. Mama mea avea 15 ani când m-a născut. Mama mea biologică şi mama adoptivă sunt surori. Mereu îmi spun că pun prea multe întrebări“.