News

Diana de la ”Insula Iubirii” s-a schimbat total în urma emisiunii

Diana de la ”Insula Iubirii” s-a schimbat total în urma emisiunii camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Deşi toţi au blamat-o pentru comportamentul ei, ea căzându-i în ispită lui Andi, înşelându-şi partenerul cu care sosise în Thailanda, Diana dovedeşte pe reţelele de socializare că şi-a schimbat total modul de gândire şi stilul de viaţă.

Cele mai recente postări ale ei din social media ne arată latura sensibilă a celei care odinioară era cunoscută drept temperamentala Diana. În nenumărate postări, ea vorbeşte despre iubirea neîmpărtăşită, dar şi despre drama copilăriei ei.

Diana Constantin a dezvăluit recent că mama sa a abandonat-o într-un orfelinat şi că salvarea ei a venit din partea mătuşii sale. ”Mama mea era un copil cu copil, avea doar 15 ani când eu am apărut, aşa că am ajuns într-un orfelinat, o a doua casă în care am locuit doar un an. 
Vârsta nu îmi permitea să înteleg de ce sunt atâtea feţe străine lângă mine şi de ce nu mai simţeam căldura mamei. Am fost adoptată de mătuşa mea, femeia care avea să-mi reconstruiască tot ceea ce credeam că s-a darâmat. Si aşa a si făcut. Mi-a dăruit o nouă viaţa, o nouă casă, o nouă căldură sufletească de care să mă bucur. "
, a scris Diana Constantin. 

Cât despre înfăţişarea ei din prezent, Diana pare să fi renunţat în a mai trece pragul doctorului estetician, mulţumindu-se cu îmbunătăţirile pe care şi le-a făcut anterior (n.r. buze). Ea şi-a schimbat, însă, culoarea podoabei capilare, optând pentru un blond, care, spunem noi, o prinde destul de bine. Voi ce credeţi?