News

Diana Dumitrescu, acuzată de fanii emisiunii "Mireasa" că nu e imparţială

Diana Dumitrescu, acuzată de fanii emisiunii "Mireasa" că nu e imparţială

Prezintă de două luni emisiunea Mireasa la Antena 1, dar a şi reuşit să trezească supărarea fanilor.  Diana Dumitrescu a fost acuzată că e imparţială în show-ul pe care îl moderează.

“Stiu ca sunteti revoltati si suparati, vad asta in sute de comentarii. Le citesc pe toate, chiar daca nu raspund. Ideea e in felul urmator: eu sunt acolo pe post de prezentator, subiectele si materialele se fac de catre o intreaga echipa de productie, eu doar pun in aplicare ceea ce mi se spune. Imi spuneti ca nu sunt impartiala, sunt, dar cursul lucrurilor nu il decid eu. Nu am favoriti, m-am atasat de fiecare in parte, fie credeti, fie nu, dar nu am facut in niciun fel intentionat rau. Nu vreau asta. Eu am spus mereu: cred in iubire si lupt pentru ea, am incercat sa fac asta si aici, dar nu ne ies mereu lucrurile pe care ni le dorim. Puteti sa spuneti de mine vrute si nevrute, este treaba voastra, dar va reamintesc un singur lucru: nu ma cunoasteti, nici pe mine, nici pe concurenti si nici pe cei care incearca sa faca o emisiune de succes. Este pana la urma o emisiune si un concurs cu miza mare!! Este un format in care aceste lucruri apar, fie ca vreti, fie ca nu.
Multumesc celor care imi sustin munca depusa, credeti-ma, nu e usor deloc! Multi dintre voi isi dau cu parerea despre cum ar trebui sa fac… de ar fi asa simplu pe cat presupuneti voi!’’, a mărturisit Diana pe o reţea de socializare.

Frumoasa blondă crede că “Mireasa” a reuşit să schimbe atmosfera în aceste vremuri. “Mi-ar placea macar sa fie apreciata toata echipa care in aceasta perioada a incercat sa creeze ceva care sa va distraga atentia de la tot raul care se intampla acum in lume”.

 

Comentarii

Modifică Setările