Agenda

Diana Dumitrescu despre "Ferma Vedetelor": "Mulţi o să mă urască"

Diana Dumitrescu despre "Ferma Vedetelor": "Mulţi o să mă urască"

Rămasă în concurs, chiar şi după ce a pierdut duelul, actriţa spune lucrurilor pe nume.

Diana Dumitrescu a avut nenorocul să participe la duel încă din prima săptămână de şedere la "Ferma Vedetelor". Ea a trebui să îi înfrunte pe Rona Hartner şi pe Daniel Iordăchioaie, dar în cele din urmă a pierdut. Din fericire, plicul secret a salvat-o şi a rămas în fermă - asta după ce Rona Hartner se oferise să plece ea, Diana refuzând-o spunând: "Mai bine rămâi, poate înveţi ceva de la oamenii ăştia!", cu referire la discuţiile avute pe tema volumului de muncă prestat la ferma de la poalele Munţilor Făgăraş.

Cea mai fericită pentru rămânerea sa în concurs a fost partenera ei de echipă, actriţa Majda Aboulumosha.

Într-un mesaj postat pe pagina personală, Diana Dumitrescu a vorbit despre greutăţile întâmpinate la  "Ferma Vedetelor":

"A fost o experienţă interesantă şi grea. Da, mulţi o să mă urască, alţii o să mă iubească, dar să nu credeţi pentru o secundă că toată lumea acolo este sinceră sau că niciunul nu îşi urmăreşte interesul. Este o emisiune concurs unde toţi au venit să câştige şi să stea cât mai mult. Se vor face jocuri de strategie, se va bârfi şi se va înjura, se va încerca o convieţuire cu 12 caractere diferite. Nici unul nu este urât, ci doar diferit şi fiecare cu un interes. Ce se vede la TV este regia dorită, este ceea ce telespectatorii vor! Şi să nu ne ascundem după degete, oricine ar fi intrat în Ferma Vedetelor ar fi reacţionat într-un fel sau altul la situaţiile în care era pus! Nu uitaţi că numai condiţiile ingrate îţi ridicau nervii la maximum..."

Modifică Setările