News

Diana Dumitrescu: „M-am îngrăşat 10 kg“

Diana Dumitrescu: „M-am îngrăşat 10 kg“

Şi-a oferit o pauză binemeritată, timp în care s-a dedicat relaţiei de suflet şi n-a mai ţinut cont de dietă şi mers la sală. Dar a cunoscut fericirea.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu lipseşte de ceva timp de pe micile ecrane, dar o putem vedea jucând la teatru. Mai precis, în piesa „Hârca se întoarce“, la Teatrul Elisabeta. În rest, numai de bine despre viaţa ei, în care a intrat o persoană specială, căreia îi dăruieşte mult din timpul său. Despre această pauză, Diana Dumitrescu a povestit cu sinceritate pe blogul său.

Harca se intoarce Teatrul Elisabeta
Joacă în "Hârca se întoarce", la Teatrul Elisabeta.

„Am avut o pauză binemeritată, lungă şi frumoasă, doar pentru mine. Timp în care m-am gândit, am citit am văzut filme şi am mâncat fără să ţin cont de siluetă. Am abandonat sportul şi viaţa mondenă, ţinutele chic şi coafurile super aranjate, am ambandonat sala, sportul, până şi banda pe care o am în casă. M-am refugiat în filme, cărţi şi braţele iubitului. Am avut o pauză excelentă, dar femeia activă din mine vrea să iasă iar la suprafaţă, aşa că am luat-o de la capăt“, scrie Diana pe blogul său.

Diana Dumitrescu iubit
Diana Dumitrescu şi actualul său iubit.

„Cu sinceritate vă spun că tot timpul ăsta petrecut cu mine, dar în care totuşi m-am neglijat, şi-a spus cuvântul. M-am îngrăşat 10 kg. Şi nu îmi este ruşine să o spun. Parcă am făcut-o intenţionat. Dar renasc, aşa că pentru a doua oară în viaţa mea ţin un regim de slăbire strict. Ei, bine, aproximativ. E greu să treci de la a-ţi face toate poftele, la a mânca strict câteva alimente, iar tentaţiile sunt la tot pasul“, recunoaşte ea.

„Dar sunt ambiţioasă şi sigur voi ajunge, încet dar sigur, la silueta pe care mi-o doresc. Da, este mult mai greu să slăbeşti când ai 30+ decât la 20 ani, dar ţine totul de mine, adică de tine. Dacă vrei, orice este posibil, mai ales când tu deţii controlul“, mai spune ea.

„M-am întors în lumea activă, lumea mondenă, cu proiecte, petreceri, mondenităţi şi îmi place. Îmi era dor. Este locul în care te revezi cu prieteni, cu oameni mişto, sau nu, în care încerci să ţii pasul, să fii la zi cu tot ce este nou şi în trend, să înveţi, să încerci să te depăşeşti. Este binevenită o pauză de lume, dar, dacă e prea lungă, poţi trece în extrema cealaltă, în care ai senzaţia că toată lumea face ceva, numai tu pierzi timpul uitându-te la filme şi citind cărţi. Nu e aşa, dar probail că a venit momentul să ieşi din carapace”, şi-a încheiat Diana mesajul, anunţându-şi revenirea în peisajul monden.

12718276_1054762027921267_3173096572413324228_n
La primul eveniment monden la care şi-a face apariţia după mult timp, Diana Dumitrescu a purtat o ţinută Atelier Giorgiana Manolache.

Foto: pagina personală