News

Diana Dumitrescu: "Nu avem relaţia perfectă"

Diana Dumitrescu: "Nu avem relaţia perfectă"

Însărcinată în nouă luni, Diana Dumitrescu a vorbit despre momentele de fericire pe care le trăieşte, dar şi despre relaţia pe care o are cu partenerul său de viaţă.

Actriţa admite că ea şi soţul ei nu au relaţia perfectă, ci una cu suişuri şi coborâşuri, dar că astăzi are familia la care a visat întotdeauna. "Dacă mi ar fi spus cineva acum un an că voi fi aşa, însărcinată, nu aş fi crezut!
Sunt fericită! Sunt foarte fericită! Pentru mine, copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai aşteptam.
Sunt fericită, pentru că în sfârşit reuşesc să îmi construiesc familia mult dorită. Nu sunt perfectă şi nu e perfect. Nu avem relaţia perfectă, dar tocmai aceste imperfecţiuni ne aduc fericirea, iubirea şi căldura de care avem nevoie în vieţile noastre. Muncim mult pentru a menţine această fericire. Nu este continuă, ca orice familie/cuplu trecem prin "ups & downs" dar, până acum, toate aceste bariere pe care le-am întâmpinat de-a lungul relaţiei ne-au apropiat mai tare, ne-au întărit relaţia şi ne-au făcut mai puternici", a scris Diana pe blogul ei.
Actriţa se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce trăieşte astăzi. "Îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru traiectoria pe care a luat-o viaţa mea. Mai am ceva până nasc şi nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ţine doar de familia mea, aşa că vă rog frumos, nu mă mai întrebaţi.
O să vă ţin la curent cu evenimentele din viaţa mea, atât cât cred eu de cuviinţă că trebuie să împărtăşesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei şi vă îndemn pe toţi să faceţi asta pe reţelele de socializare. Nu uitaţi să trăiţi în realitate, căci virtual o poate face oricine!", a adăugat Diana Dumitrescu.
 

Modifică Setările