Vedete

Diana Dumitrescu radiază de fericire! Uite cum arată în luna a 7-a de sarcină FOTO&VIDEO

Diana Dumitrescu radiază de fericire! Uite cum arată în luna a 7-a de sarcină FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Actriţa trăieşte din plin bucuria de dinainte de naştere şi-şi plimbă burtica în cele mai cool ţinute.

Diana Dumitrescu a intrat deja în luna a 7-a de sarcină, iar burtica a crescut vizibil - plus 12 kilograme, după cum a declarat în urmă cu o săptămână. Asta n-o împiedică, însă, pe vedetă să rămână la fel de stylish ca înainte. Doar croiala s-a modificat şi, pentru că e vară, lărgimea rochiilor o ajută să se şi răcorească mai bine.

Cu printuri florale sau exotice, culori vii şi materiale naturale, Diana Dumitrescu reuşeşte să fie o mămică foarte fashion, iar bucuria ce i se citeşte pe chip e accesoriul perfect.

Zilele acestea, Diana Dumitrescu se relaxează pe litoral, unde aerul sărat şi razele soarelui, dar şi liniştea şi o carte bună îi priesc deopotrivă.

"Aşteptăm un mic #bimbirică... ne relaxăm... ne bucurăm de soare şi de mare... 💖", ne transmite Diana Dumitrescu de la malul mării, cu acel zâmbet al femeii împlinite.

Diana Dumitrescu (35) este căsătorită cu Alin Boroi din toamna anului trecut, iar peste două luni va naşte primul său copil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Modifică Setările