News

Diana Dumitrescu s-a fotografiat după o zi plină alături de copilaşul ei! Iată ce probleme are după ce a devenit mămică

Diana Dumitrescu s-a fotografiat după o zi plină alături de copilaşul ei! Iată ce probleme are după ce a devenit mămică

La mijlocul lunii septembrie, Diana Dumitrescu devenea mămică pentru prima oară, după ce aducea pe lume un băieţel de nota 10, Carol Anton.

La mai bine de o lună după ce a născut, actriţa a postat pe reţelele de socializare o fotografie realizată după o zi plină petrecută alături de copilaşul ei, în descrierea imaginii notând şi ce fel de probleme are de când a devenit mămică.

„Cam asta e faţa mea după o zi în care am cântat, m-am balansat, am făcut ture prin casă, pe terasă, am legănat un băieţel care nu a mai vrut să doarmă de la 4 dimineaţa. Ce a avut?! Cine ştie?! Multă energie. Cert este că m-am întrebat cum poate un omuleţ atât de mic să terorizeze o casă întreagă! Ei, iată! Făcând greva somnului. Am încercat toate sfaturile peietenelor şi medicilor şi nimic nu a funcţionat. A dormit în reprize de câte 5 minute. E obositor. Cu toate astea, nu mă opresc din zâmbit când îi văd moaca sau când zâmbeşte. Mă topesc, efectiv! Abia acum, după băiţă, am reuşit să-l culc. Sunt praf de obosită, dar mi-e teamă că, dacă adorm, se trezeşte el. Aşa că mai aştept“, a scris Diana Dumitrescu pe internet.

Modifică Setările