Vedete

Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat are!

Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat are! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Diana Munteanu duce de ani de zile un stil de viaţă sănătos. Vedeta de 41 de ani are un regim alimentar echilibrat şi face foarte mult sport pentru a se menţine în formă. A surprins acum când a apărut în costum de baie. 

A fost o vreme când o vedeam zi de zi la Antena 1. Diana Munteanu a prezentat o emisiune matinală alături de Florin Ristei, actualul membru al juriului de la X-Factor. Aceasta nu a mai revenit în televiziune după ce emisiunea fost scoasă de pe post, se pare că se concentrează pe proiectele personale. Are mai mult timp pentru ea, pentru fiul ei, dar şi pentru pasiunile sale. 

Fosta prezentatoare TV se pare că a mers şi ea pe litoral, după ce s-au mai relaxat restricţiile din cauza pandemiei. A îmbrăcat şi costumul de baie. Diana Munteanu, la 41 de ani, are corpul unei adolescente: are abdomenul plat, are picioarele tonifiate şi nici urmă de celulită sau vergeturi. Vedeta are mare grijă şi face foarte mult sport. 

Pe litoralul românesc vedeta şi-a afişat silueta, una de invidiat. Priviţi imaginile în galeria foto!

Cum se menţine în formă Diana Munteanu

Diana Munteanu şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare. Prezentatoarea TV a recurs la intervenţii estetice, face sport şi are grijă ce mănâncă. A slăbit foarte mult, dar noua ei înfăţişare nu e chiar pe placul tuturor. Fanii i-au spus că a slăbit prea mult.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro

Foto: Facebook, Instagram

Comentarii

Modifică Setările