Interviu

Diana Munteanu a vorbit despre presupusul iubit din Grecia, la OK Rooftop Party VIDEO

Diana Munteanu a vorbit despre presupusul iubit din Grecia, la OK Rooftop Party VIDEO

Am prins-o pe vedeta Antenei 1 la petrecerea revistei OK şi am vrut să aflăm dacă e adevărat zvonul că are un iubit grec.

Între două sesiuni de plajă, Diana Munteanu a venit să se distreze alături de noi la OK! Rooftop Party. Văzând-o atât de bronzată, nu ne-am putut abţine să n-o întrebăm unde îi place să meargă la mare şi dacă e genul Vama Veche sau Mamaia.

"N-am mai ajuns în Vama Veche de foarte mulţi ani, dar am auzit că e foarte fain. Nici în Mamaia n-am ajuns de vreo doi ani, dar pentru mine e frumos acolo unde îmi este bine, unde îmi găsesc liniştea. Iar pentru mine marea e totul."

Şi pentru că ştim că, de ceva vreme, îi place să meargă la plajă în Grecia, lângă Atena, am vrut să vedem ce are atât de special Marea Egee.

"Marea Egee e foarte frumoasă. Ajung foarte des în Grecia, se ştie. E ţara mea de suflet, îmi place tot ce e acolo, de la mare, atmosferă, oameni, muzică, mâncare. Plus că am foarte mulţi prieteni acolo, şi români, dar şi greci, cu care petrec de câte ori merg acolo. Aşa că Grecia e pentru mine cumva cam ca a doua casă."

Să fie adevărat zvonul potrivit căruia Diana Munteanu are un iubit grec? "Habar n-am ce vorbesc ziare, dar n-am un prieten mai special decât e cazul. Nu, am foarte mulţi prieteni, efectiv amici."

Şi, pentru că mulţi cârcotaşi s-au luat de nuanţa intensă de bronz a pielii ei, am întrebat-o şi dacă e loc de un bronz şi mai intens de atât: "Da, se poate, dar mi-e şi frică să încerc", a glumit ea. "Eu mă bronzez foarte uşor şi asta pentru mine nu e o problemă. Toată lumea se uită la mine şi zice: "Wow, ce bronzată eşti!", dar n-am fost niciodată albă. E OK, îmi place să fiu bronzată. Pielea bronzată arată foarte bine. 

Iată ce dezvăluiri ne-a mai făcut Diana Munteanu la OK! Rooftop Party:

Modifică Setările