Gossip

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Dacă e să ne luăm după zvonurile de infidelitate a fostului dinamovist şi după părerile cercului de apropiaţi, potrivit cărora mariajul lor e pe butuci, e foarte posibil ca 2015 să fie decisiv pentru cel mai frumos cuplu din lumea fotbalului.

Întotdeauna au fost discreţi şi păreau să-şi trăiască fericirea firesc, alături de fiul lor, David Cristian (5). O relaţie ce anul acesta a împlinit 9 ani de iubire şi 7 de căsnicie.

Zvonurile despre declinul mariajului lor au început să apară în toamnă, când presa a prins de veste că, pe fondul unei relaţii trăite mai mult la distanţă, fostul fotbalist s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie, pe care ar fi cunoscut-o în timp ce antrena la Râmnicu Vâlcea.

Deşi Claudiu Niculescu a negat vehement acuzaţiile ce i s-au adus, ceva-ceva tot s-a întâmplat între el şi frumoasa lui soţie, de vreme ce relaţiile dintre ei s-au răcit într-atât de mult încât au ajuns să locuiască separat – potrivit tot apropiaţilor lui.

Ulterior, Claudiu (38) s-a mutat la Piteşti, primind oferta de-a antrena echipa CS Mioveni, în liga a doua, dar chiar şi aşa familia se reunea doar la sfârşit de săptămână.

Ceea ce pare să fi pus şi mai multă sare pe rană a fost participarea Dianei (36) la emisiunea concurs „Dansează printre stele“, care a ţinut-o departe de casă şi de soţ.

Cert e că Sărbătorile de anul acesta nu mai sunt ce-au fost în casa Munteanu-Niculescu, de Revelion cei doi urmând să petreacă separat, chiar dacă de Crăciun vor fi împreună. Gurile rele spun că perechea aşteaptă să treacă această perioadă pentru a-şi anunţa divorţul.

Citeşte şi:


Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu – „Acasă e acolo unde suntem toţi trei“

Claudiu Niculescu a mai fost căsătorit cu Lidia, care i-a dăruit doi copii, pe Rebecca şi pe Alexandru.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările