News

Diana Munteanu, mireasă din nou FOTO&VIDEO

Diana Munteanu, mireasă din nou FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A avut una dintre cele mai spectaculoase nunţi din showbiz, iar acum e o plăcere s-o vedem îmbrăcând iar rochia albă de ceremonie.

Diana Munteanu e una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune de la noi şi, chiar dacă a trecut de 30 de ani, a reuşit să-şi păstreze silueta de manechin. După o nuntă şi un divorţ, gazda emisiunii "Prietenii de la 11" de la Antena 1 a îmbrăcat din nou rochia albă de mireasă. Nu, nu la nunta ei, ci în cadrul prezentării de modă a colecţiei Annei Popescu, Anne's Bridal.

La Săptămâna Modei din Bucureşti, Diana Munteanu a urcat pe podium într-o rochie spectaculoasă, din voal şi mătase fină, cu 2.000 de fluturi 3D aplicaţi manual.

“Fluturii sunt must fave-ul sezonului, pe lângă aceastea având şi broderii cu pietre preţioase şi semipretioase, aplicaţii 3D, dantele din cele mai sofisticate şi fine. Toate acestea vin să umple şi să satisfacă cele mai rafinate gusturi în domeniul industriei mariajului”, spune Anne Popescu, managerul salonului Anne's Bridal.

Preţul unei astfel de rochii poate ajunge la câteva mii de euro şi nu sunt decât două exemplare, una dintre ele având-o Diana Munteanu.

"Când am fost măritată - pentru cei care nu ştiu am fost deja măritată... între timp am şi divorţat - rochia mea a fost una tip sirenă, foarte strânsă, aşa se purtau atunci... Se mai poartă şi acum, ce-i drept.  A fost uşor incomod pentru mine. N-aş mai alege acelaşi model, aş alege o rochie care să sublineze linia corpului. Dar să nu fie foarte strâmtă", a povestit Diana Munteanu pentru Observator Special.

Diana Munteanu, la căsătoria cu Claudiu Niculescu, la care i-a avut drept naşi pe Mihaela şi Cristi Borcea.

Proba rochiei de mireasă i-a trezit Dianei amintiri şi noi dorinţe. Vedeta n-ar spune "nu" unei nunţi.

"Când vii într-un atelier ca ăsta, practic, te vrei mireasă. Nu m-am mai gândit la varianta măritişului, dar nu se ştie niciodată. Nu mi s-a propus , dar dacă mi s-ar propune nu ştiu ce aş răspunde", a mai spus vedeta la Antena 1.

Modifică Setările