News

Diane Keaton, aventuri cu Al Pacino şi Warren Beatty. De ce nu s-a căsătorit actriţa niciodată

Diane Keaton, aventuri cu Al Pacino şi Warren Beatty. De ce nu s-a căsătorit actriţa niciodată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A avut relaţii cu cei mai arătoşi bărbaţi de la Hollywood, dar destinul nu a fost de partea ei.

Diane Keaton este una dintre cele mai de succes actriţe din epoca noastră. A obţinut o serie de premii semnificative, inclusiv un Oscar şi un Glob de Aur. Cu toate astea, fanii o cunosc pe Keaton şi ca pe femeia care a furat inimile celor trei faimoşi de la Hollywood: Woody Allen, Warren Beatty şi Al Pacino. Deşi Keaton nu s-a căsătorit cu niciunul dintre ei, fiecare dintre aceşti bărbaţi a jucat un rol important în viaţa ei.

Diane s-a iubit cu Al Pacino, dar povestea lor nu a durat mult. Diane Keaton şi Al Pacino s-au întâlnit în timp ce lucrau la Naşul. Cuplul a jucat împreună în toate cele trei părţi ale producţiei. Diane şi Al au simţit imediat că scânteia dintre ei nu se producea doar pe scenă. Au început să se întâlnească la scurt timp după începerea filmărilor.

Keaton şi-a amintit acel moment într-un interviu pentru The Telegraph: “M-am îndrăgostit de Al din primul moment”, spunea ea. Dar a fost Al Pacino iubirea vieţii ei? Surprinzător, dar actriţa a spus că nu a văzut în el un partener de drum lung: “El nu era iubirea vieţii mele. El era dragostea din acea perioadă a vieţii mele. Fiecare bărbat a avut un deceniu diferit”.

Cei doi au decis să rupă legătura la scurt timp după terminarea producţiei. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a regretat timpul petrecut împreună.

Al Pacino nu s-a căsătorit niciodată. Actorul are trei copii şi spune că este fericit cu viaţa sa. Warren Beatty şi Diane Keaton au trăit o idilă pe marile ecrane, dar şi în culise.

Cinci ani cu Warren Beatty 

Warren Beatty şi Diane Keaton au jucat înpreună în Reds. Filmul reda povestea unui jurnalist american radical, John Reed, care s-a implicat în revoluţia comunistă din Rusia. Warren a jucat rolul jurnalistului care spera să aducă idealismul în Statele Unite, în timp ce Dianne o întruchipa pe iubita sa, Louise Bryant. Filmul a fost scris şi regizat de Warren. În acea perioadă, Diane şi Beatty formau un cuplu.

Păreau făcuţi unul pentru celălalt şi timp de cinci ani au trăit o dragoste nebună. În autobiografia ei, Let's Just Say It Wasn't Pretty, actriţa recunoaşte că l-a găsit uimitor pe Beatty doar în anumite privinţe. Cu toate astea, nu neagă iubirea mare ce i-a purtat-o.

„Iubirea dintre noi fost reală, nu s-a petrecut pe o rolă. Warren era un obiect de colecţie, o pasăre rară, dar avea aspiraţii pe care nu le puteam contempla”.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că despărţirea lor a fost dulce-amară şi s-a învârtit în jurul unei fotografii.

Deşi Warren a fost unul dintre burlacii legendari de la Hollywood atunci când a întâlnit-o pe Annette Bening şi-a lăsat trecutul în urmă. Cuplul are acum patru copii.

Actriţa de Oscar nu a fost niciodată căsătorită, dar este mamă a doi copii „Nu cred că ar fi fost o idee bună să mă căsătoresc”, spunea Diane într-un interviu pentru revista People.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările