News

Diane Kruger, însărcinată cu primul copil

Diane Kruger, însărcinată cu primul copil

Diane Kruger şi Norman Reedus

Veşti bune ne vin de la Hollywood! Celebra actriţă Diane Kruger (41) este însărcinată pentru prima dată. Diane Kruger şi partenerul său, Norman Reedus. Vor deveni părinţi în toamnă Din martie 2017, Diane Kruger se iubeşte cu colegul ei de breaslă, Norman Reedus. Iar acum, după doar un an de relaţie, cei doi se pregătesc să devină părinţi. Potrivit primelor informaţii, Diane urmează să nască în această toamnă, fiind în primele luni de sarcină.

Momentan, nici Diane şi nici Norman nu au dorit să facă declaraţii publice pe marginea acestui subiect. O sursă din anturajul lor a declarat, însă, că vestea i-a fericit pe amândoi. Precizăm că acesta este primul copil pentru Diane, în timp ce pentru Norman Reedus este cel de-al doilea, el mai având un băiat de 18 ani cu fosta lui parteneră de viaţă, Helena Christensen.

La Cannes, Diane deja era însărcinată

Înainte de Norman Reedus, în viaţa lui Diane a fost actorul Joshua Jackson. Diane şi acesta din urmă au format un cuplu timp de zece ani, însă n-au ajuns nicicând la altar. A fost, însă, căsătorită timp de cinci ani cu Guillaume Canet, actualul soţ al actriţei de origine franceză Marion Cotillard.

foto: arhivă

Modifică Setările