Gossip

Diane Kruger vrea să se mărite

Diane Kruger vrea să se mărite

Diane Kruger şi partenerul său, Norman Reedus.

A stat zece ani într-o relaţie cu Joshua Jackson, declarând că nu crede în mariaj. Acum, actriţa s-a răzgândit! Diane Kruger şi partenerul său, Norman Reedus. Iar cel care a făcut-o să se răzgândească este Norman Reedus, cel despre care se şi spune că e bărbatul care a provocat ruptura lui Diane de Joshua Jackson. Astfel, după o perioadă în care au fost extrem de discreţi şi nu au vrut să-şi confirme relaţia, acum, Kruger şi Reedus defilează împreună pe covorul roşu. Ba mai mult, se pare că se pregătesc să facă pasul cel mare.

"Nu sunt căsătorită şi nici nu inteţionez să mă mărit", decreta tăios în vara lui 2014 Kruger, pe vremea când era cu Joshua Jackson. "Să fac sau să nu fac pasul ăsta? Iată dilema mea", îşi mai înmuia ea punctul de vedere în 2016. Pănă când dilema s-a rezolvat odată cu apariţia unui nou bărbat în viaţa ei, Norman Reedus - care a reuşit în foarte puţin timp ceea ce Joshua n-a reuşit într-un deceniu: s-o facă pe Diane să-şi dorească cu ardoare să se căsătorească.

"Diane simte acum că şi-a găsit sufletul pereche", dezvăluie o sursă din anturajul ei de prieteni. "Ea şi Norman se gândesc foarte serios să facă nunta", comentează sursa despre perechea care în ianuarie a prospectat posibile locaţii pentru eveniment în timpul vacanţei lor petrecute în Costa Rica - o locaţie de care sunt atât de îndrăgostiţi încât acolo ar vrea să se desfăşoare şi ceremonia prin care ei îşi vor uni destinele. "Îşi doresc ceva decent, discret şi super-romantic. Le place mult ideea de a se căsători desculţi pe plajă!"

Foto: arhivă

Modifică Setările