News

Dieta lui Audrey Hepburn

de admin

Silueta actriţei a rămas un reper de feminitate chiar şi în aceste timpuri ale formelor voluptuoase graţie implaturilor de tot tipul. Astfel, fiul legendarei actriţei, Luca Dotti, a publicat o carte în care vorbeşte şi despre stilul ei de viaţă şi reţetele sale preferate

Regula de aur a lui Audrey a fost: niciodată nu sări peste micul dejun! poţi rata cina, dar fără mic dejun nu se poate! "Mama credea în virtuţile unui mic dejun sănătos", comentează Luca Dotti, care a publicat volumul "Audrey at Home, Memories of My Mothers Kitchen", la Harpers Design. Tot din această carte aflăm că pentru prânz, Audrey adora cartofii copţi şi somonul afumat. Iar pătrăţelele de ciocolată făceau parte din meniul ei zilnic. Da, asta era răsfăţul pe care Audrey nu şi l-a putut refuza niciodată, tocmai pentru că rămăsese din copilărie cu această poftă de nestăvilit. O copilărie în care nu mâncase deloc ciocolată, din cauza lipsurilor provocate de război. Din contră, în acele vremuri, micuţa Audrey mânca pâine verde, din făină de mazăre, cu iarbă şi flori fierte, şi bea multă apă ca să se simtă sătulă.

Tocmai de aceea mai târziu, când a devenit o celebritate, Hepburn a dezvoltat o pasiune pentru ciocolată - chiar făcea o delicioasă prăjitură cu ciocolată. În schimb, în fiecare lună, avea o zi de detoxifiere, în care mânca doar iaurt fără grăsimi şi mere.

Foto:Facebook

Modifică Setările