Royals

Diferenţa dintre Meghan Markle şi Kate Middleton: îmbrăţişări calde versus strâns de mână scorţos

Diferenţa dintre Meghan Markle şi Kate Middleton: îmbrăţişări calde versus strâns de mână scorţos camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Meghan Markle demonstrează că este o americancă get-beget.

Şi asta se tarduce şi în felul mult mai relaxat în care comunică cu adulţii la evenimentele oficiale la care ia parte, cum a fost lansarea colecţiei de haine Smart Works, fondurile din vânzarea acestora fiind destinate carităţii.

Ei bine, ajunsă la locul evenimentului, Ducesa de Sussex a îmbrăţişat-o strâns şi lung pe prietena ei, designerul Misha Nonoo, lucru care le-a amintit fanilor regali de regretata Lady Diana, aceasta fiind la rândul ei foarte afectuoasă cu copiii şi cu adulţii, chiar şi-n public. 

Aceste îmbrăţişări contravin protocolului regal, unul care cere ca membrii familiei regale să se rezume la strâns mâna celor din public şi să nu se hazardeze la îmbrăţişări. 

Spre deosebire de Meghan, cumnata ei, Kate Middleton, viitoare regină, de altfel, respectă eticheta regală şi nu se oferă să-i îmbrăţişeze pe ceilalţi. Cu toate acestea, dacă un copl sau chiar una admirator adult vrea s-o îmbrăţişeze pe Kate, aceasta este destul de politicoasă încât să nu refuze.

Cu toate acestea, britanicii consideră că îmbrăţişările ar trebui rezervate doar prietenilor apropiaţi şi membrilor familiei, un astfel de comportament din partea unui străin putând fi interpretat ca fals.

Foto: profimedia