Multimedia

Dima ne cântă despre o poveste de dragoste cu "Urzici”

Dima ne cântă despre o poveste de dragoste cu "Urzici”

După succesul celui mai recent single al său, care a adunat aproape 20 de milioane de vizualizări şi l-a adus din nou în atenţia industriei muzicale, Dima lansează “Urzici”, rezultatul colaborării cu Ciprian Blaga - cu care a mai lucrat şi pentru “Cireş de mai” (feat Amna).

Dima, originar din Chişinău, a reuşit să atragă atenţia în 2008 prin participarea la concursul de talente “Fabrica de staruri”, prima ediţie din Republica Moldova, unde s-a calificat în finală. La scurt timp după, artistul a obţinut unul din rolurile principale în serialul “Pariu cu viaţa”,  alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu şi Sore Mihalache, printre alţii. 

Şi, deşi e o prezenţă constantă în televiziune (“Ferma Vedetelor”, “Te cunosc de undeva”), artistul nu a putut sta departe de prima sa dragoste, muzica.

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să lansăm piesa, ţinând cont că lucrăm la ea de ceva timp pentru a o aduce la cea mai buna formă. Am investit foarte multe emoţii în acest proiect şi sper că şi voi să simţiţi asta. Îi mulţumesc lui Ciprian pentru colaborarea noastră şi echipei de la Roton pentru încredere." - Dima