News

Dima Trofim e tătic! Artistul este în culmea fericirii şi se simte binecuvântat

de admin

Dima Trofim e tătic! Artistul este în culmea fericirii şi se simte binecuvântat camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Bucurie mare în familia vedetei de la Antena Stars! După o lungă aşteptare, iubita lui a născut un copil sănătos.

Partenerul de emisiune al lui Nasrin Ameri tocmai a intrat în rândul tăticilor, chiar dacă încă nu a ajuns la altar. Iubita lui Dima Trofim, Angela Ciupitu, a adus pe lume o mândreţe de fetiţă, care cântăreşte 3.340 grame şi are 53 de centimetri.

"Am avut astăzi o zi emoţionantă, o zi lungă, o zi în care, pur şi simplu, nu-mi găseam locul. Stresat, îngrijorat, dar fericit pentru că sunt tată! Sunt taaatăăă! Am devenit tată!", a spus Dima într-un instastory făcut în maşină, alături de mama lui, cu care a împărtăşit bucuria de-a deveni părinte.

"Sunt tată, dragilor, s-a născut frumoasa noastră! Sunt tată şi sunt foarte, foarte fericit! Abia aştept s-o văd! Iar iubita mea este o adevărată eroină şi-i mulţumesc mult. Îţi mulţumesc mult, îngeraşul meu, îţi mulţumesc mult de tot! Mi-ai dăruit cel mai frumos lucru de pe lumea asta, o fetiţă frumoasă, o fetiţă sănătoasă. Te iubesc mult de tot!", a mai spus artistul, vădit emoţionat.

Deşi a postat o primă fotografie cu bebeluşul său, chipul fetiţei nu l-a văzut decât familia şi.... pisica lui, Sushi. 

În urmă cu două săptămâni, Dima Trofim posta un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram:

"Fetiţei mele nenăscute,
Dintre toate lucrurile pe care le fac în viaă, să fiu tatăl tău va fi mereu cea mai mare realizare a mea. La bine şi la rău, voi fi mereu acolo să te sprijin. Nu vei fi niciodată singură, pentru că voi fi întotdeauna acolo pentru tine. Pe măsură ce vei creşte, vei da peste multe obstacole. Fii puternică, încrezătoare şi fă ce poţi mai bine. Nu-ţi pot promite că-ţi voi fi alături pentru tot restul vieţii tale, dar îţi pot promite că te voi iubi tot restul vieţii mele. Te aştept! Cu dragoste, tata"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dima Trofim (@dima__trofim)

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările