Gossip

Din cauza ei s-au despărţit Jennifer Aniston şi Justin Theroux?

Din cauza ei s-au despărţit Jennifer Aniston şi Justin Theroux?

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actors Justin Theroux (L) and Jennifer Aniston attend the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Fostul soţ al lui Jennifer Aniston este un bărbat prea bine pentru a sta singur după despărţirea de faimoasă actriţă. Iar cele mai noi zvonuri susţin că Justin Theroux, 46 de ani ar fi mers mai departe alături de o femeie mult mai tânără, şi anume fotografa şi regizoarea Petra Collins, în vârstă de 25 de ani.

O artistă care locuieşte în New York, la fel ca Justin. Printre operele tinerei Petra se numără şi celebrul videoclip Fetish al Selenei Gomez, iar apropiaţii actorului spun că acesta este pur şi simplu obsedat de ea, invitând-o la multe cine în oraş.

Nu se ştie de cât timp durează relaţia acestuia cu tânăra roşcată, însă alte surse citate de tabloidul american Star susţin că cei doi sunt prieteni de mult timp, lucru care a fost privit mereu cu suspiciune de Aniston.

Mai mult, luna trecută, Justin i-a dat tag Petrei într-o poză postată pe Instagram, în care cei doi poartă tricouri create de un amic comun. Era cu puţin timp înainte ca Justin şi Jennifer să-şi anunţe separarea.

Mai interesant este că Selena Gomez, bună prietenă cu Jennifer Aniston, i-a dat unfollow Petrei pe Instagram, după ce divorţul celor doi a fost făcut public.

Să fie această Petra o distrugătoare de case?

Modifică Setările