Gossip

Din nou gravidă pentru a-şi resuscita mariajul?

Din nou gravidă pentru a-şi resuscita mariajul?

După ce ieri, presa de peste Ocean vuia că două celebrităţi cu o relaţie foarte mediatizată şi tumultoasă au hotărât să-şi mai dea o şansă, astăzi am găsit aceste fotografii în care Jennifer Garner pare să aibă o burtă de gravidă, imagini surprinse de paparazii ieri, în timp ce actriţa ieşise la o tură de cumpărături în Los Angeles împreună cu doi dintre copiii ai săi, Violet şi Samuel.

Oare o nouă sarcină este motivul pentru care Jennifer şi Ben Affleck îşi mai acordă a nu ştim câta şansă? Mariajul lor a fost unul cu năbădăi, cu o mulţime de certuri, despărţiri, împăcări şi ameninţări cu divorţul. Se pare că cei doi chiar nu pot sta departe unul de celălalt, întrucât, chiar şi în perioada când nu mai formau un cuplu, locuiau sub acelaşi acoperiş, împreună cu cei trei copii ai cuplului, fiicele Violet şi Seraphina de 11, respectiv 8 ani, şi fiul Samuel, în vârstă de 5 ani.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au planuri să-şi extindă familia cu încă un membru, sau aşa are de gând actriţa să-şi resusciteze mariajul? Căci recenta apariţie într-un tricou bleumarin i-a cam scot în evidenţă burta. Ştim că Jennifer a mai avut şi în trecut tendinţe de îngrăşare, însă această burtă pare una de femeie însărcinată.

Cele două staruri hollywoodiene s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după aniversarea de zece a cuplului, după ce s-a aflat că Ben a avut o aventură cu bona celor trei copii ai săi. Certurile cuplului au fost întreţinute şi de problemele cu alcoolul ale lui Ben şi de faptul că este un afemeiat care îşi petrece nopţile prin cluburi cu prietenii.

Foto: Hepta