Fashion

Din răţuşca cea urâtă în femeia fatală de la Hollywood. Jennifer Lawrence, superbă într-o rochie transparentă

Din răţuşca cea urâtă în femeia fatală de la Hollywood. Jennifer Lawrence, superbă într-o rochie transparentă

Când a intrat în cetatea filmului se temea că nu o să fie luată în serios dacă apare în ţinute mult prea feminine şi glamuroase. Motiv pentru care a preferat să muncească din greu, să se impună mai întâi ca o actriţă serioasă şi talentată şi apoi să devină un fashion icon. În 2012, aşa obişnuia să se îmbrace. Ei bine, perioada mai sus amintită i-a adus numeroase critici, mulţi spunându-i că trebuie să fie mai feminină dacă vrea să primească roluri serioase, principale. Ea n-a plecat urechea, dar a reuşit. A ajuns una dintre cele mai cunoscute şi talentate actriţe de la Hollywood, având deja un Oscar în palmares. Se întâmpla pe când avea doar 22 de ani, pentru rolul din filmul ”Silver Linings Playbook”.

Acum, numele ei este cunoscut de toată lumea, motiv pentru care Jen ”îşi permite” să-şi pună frumuseţea în evidenţă, fără a exista frica de subestimare. Iar apariţia de ieri, de la Festivalul de film de la Veneţia, susţine ce am subliniat mai sus. Jennifer Lawrence a avut ieri, poate, una dintre cele mai sexy şi reuşite apariţii de pe covorul roşu dintotodeauna.

O altfel de apariţie!

Frumoasa actriţă în vârstă de 27 de ani a venit să-şi promoveze cea mai recentă peliculă, ”Mother”, la acest festival, şi a reuşit să stârnească admiraţia tuturor. În momentul în care a păşit pe covorul roşu, în acea rochie semitransparentă, toate privirile au fost aţintite asupra ei. E drept, actriţa e mai sexy ca oricând, iar alegerea vestimentară este chiar surprinzătoare, dacă e să ne gândim cum obişnuia să se îmbrace, la evenimentele hollywoodiene, la începutul carierei sale.

Mai frumoasă ca oricând!

Rochia superbă, lungă şi semitransparentă, i-a venit de minune actriţei, care pare să fi topit kilogramele în plus, pe care le avea acum câţiva ani. Iar dacă vă întrebaţi cine a semnat ţinuta, aflaţi că Jennifer Lawrence are o afinitate pentru rochiile Atelier Versace, motiv pentru care şi aseară a optat tot pentru o creaţie a respectivei case de modă.

A purtat o rochie Atelie Versace

Haideţi să vedem, aşadar, mai multe cadre cu actriţa şi superba ei apariţie de la Festivalul de Film de la Veneţia!

foto: Getty Images