Meghan & Harry

“Dintr-un prinţ demn, Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan”. Cine face această declaraţie dură?

“Dintr-un prinţ demn, Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan”. Cine face această declaraţie dură? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Un nou clip cu Meghan Markle, făcut public pe 4 august, de ziua ducesei, o arată pe aceasta în livingul casei sale din Montecito, într-un dialog via Zoom cu actriţa Melissa McCarthy.

Ei bine, în tot acest scenariu, Prinţul Harry a avut un rol secundar, apărând timp de câteva secunde pe fundalul imaginii, jonglând cu nişte mingi de tenis, spre amuzamentul soţiei sale. Această situaţie în care s-a pus Harry l-a făcut pe expertul regal Jonathan Sacerdoti să considere că, în ultima vreme, rolul lui Harry a fost redus la cel de companion secundar şi pus pe poante al fostei actriţe, iar acest lucru nu poate fi chiar benefic pentru brandul lui personal.

După ce a urmărit clipul postat pe site-ul organizaţiei lor caritabile, Archewell, comentatorul regal a declarat următoarele pentru Express.co.uk: “Ce decădere! De la un prinţ de sânge, a ajuns să fie un bufon la curtea reginei Meghan. După părerea mea, nu a fost grozav pentru reputaţia şi statutul lui Harry să fie văzut ca un jongler semi competent, ce apare timp de câteva secunde, de după fereastră, în cadrul unui videoclip comic nu foarte reuşit, postat pe Internet.”

Acesta a mai adăugat că, în tot acest timp, Meghan îşi construieşte o imagine mult mai matură şi atent studiată, chiar cu preţul sacrificării celei a soţului ei.

Comentarii

Modifică Setările