Spectacole

Direcţia 5 cântă din nou despre iubire

Cu fiecare melodie lansată, cu fiecare videoclip realizat, Direcţia 5 scrie un nou capitol în romanul de iubire început odată cu înfiinţarea trupei.

„Ce mai faci“, single de-o sensibilitate aparte, surprinde momentul în care doi foşti iubiţi se reîntâlnesc şi-şi rostesc acel simplu „Ce mai faci?“, urmat de momente de tăcere, de amintiri emoţionante şi, poate, de continuarea unei poveşti de dragoste întrerupte mult prea devreme.

Regizat de către echipa de producţie a Cat Music, videoclipul piesei completează încărcătura emoţională a piesei prin cadre ce ne poartă în timp, în momente în care protagoniştii poveştii de iubire nu îşi pot imagina viaţa alături de altcineva.

Single-ul „Ce mai faci“ este inclus pe albumul „Electric Love Story“, material ce va fi lansat în cadrul concertului Direcţia 5 – Electric Love Story, de pe 30 octombrie, la Sala Palatului, cu începere de la ora 19.30.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, în reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, bestmusic.ro

Parteneri: PrimaTV, MagicFM, Hotel Vega, Băneasa Shopping City, World Class, Travell Green Light, Logitech, Tango, Adevărul de Weekend, Click!, OK! România, Click! pentru femei, urban.ro, 220.ro, iconcert.ro, port.ro, infomusic.ro. bestmusic.ro.

Foto: Cat Music/Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările