Muzica

Direcţia 5 îşi reprogramează concertul de Valentine’s Day

Direcţia 5 îşi reprogramează concertul de Valentine’s Day

Deşi iniţial trupa anunţa un show muzical de Ziua Îndrăgostiţilor, concertul din 14 februarie a fost reprogramat pentru 22 martie, cu aceleaşi binecunoscute piese dedicate tuturor îndrăgostiţilor.

Pe 14 februarie, Direcţia 5 îi aştepta pe toţi fanii la Cinema Patria, pentru un regal muzical dedicat îndrăgostiţilor, numit „Forever Love“. Concertul s-a reprogramat pentru data de 22 martie, în aceeaşi locaţie şi la aceeaşi oră (20.00), biletele achiziţionate până în acest moment pentru show-ul de pe 14 februarie rămânând valabile pentru 22 martie.

Membrii trupei au decis să le ofere fanilor un cadou muzical sub forma unui album de colecţie care va cuprinde o selecţie de cântece de dragoste. În acelaşi timp, acest disc va conţine şi noul single al formaţiei.

Astfel, show-ul de pe 22 martie se transformă într-un veritabil eveniment de lansare. Detalii suplimentare despre disc şi despre numele noului single vor fi anunţate în curând.

Preţul biletelor variază între 110 RON (balcon) şi 150 RON (parter).

Bilete sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucureşti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrală lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucureşti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), şi online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Cei care doresc să-şi recupereze contravaloarea biletelor cumpărate pentru data de 14 februarie se pot adresa agenţiilor sau punctelor de vânzare de bilete de unde au fost cumpărate, începând cu data de 26 ianuarie 2015.

Foto: pagina oficială