Royals

Discursul emoţionant al Reginei Elisabeta de Crăciun: „Asta ajută o bunică să rămână foarte ocupată“

Discursul emoţionant al Reginei Elisabeta de Crăciun: „Asta ajută o bunică să rămână foarte ocupată“

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, a transmis tradiţionalul mesaj de Crăciun, un discurs emoţionant în care a glumit pe seama faptului că este „o bunică foarte ocupată“, le-a adus un omagiu soldaţilor care au luptat în Primul Răzvoi Mondial şi a făcut apel la bunătate şi respect.

Conform tradiţiei, Regina Marii Britanii a transmis un mesaj de Crăciun din Salonul Alb al Palatului Buckingham.

În discursul său, suverana a precizat că familia regală a avut „un an ocupat“ şi a evocat cele mai importante momente din 2018: marcarea a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, în care a luptat şi tatăl Majestăţii Sale, şi calificarea Angliei în semifinala Cupei Mondiale, până la cea de-a 70-a aniversare a fiului său, Prinţul Charles, căsătoriile Prinţului Harry cu Meghan Markle şi a Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank, precum şi naşterea celui de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge şi a fetiţei nepoatei sale, Zara Tindall, unica fiică a Prinţese Anne.

De asemenea, Regina Elisabeta a făcut referire la copilul pe care Harry şi Meghan îl aşteaptă în primăvară, glumind pe seama faptului că este „o bunică foarte ocupată“.

„A fost un an plin pentru familia mea, cu două nunţi şi doi moştenitori – şi un alt copil care este aşteptat curând. Asta ajută o bunică să rămână foarte ocupată“, a declarat suverana.

Iată întregul discurs al Reginei Elisabeta

Modifică Setările