Lifestyle

Discuţii aprinse la "Ferma"! George Piştereanu: "Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei"

Discuţii aprinse la "Ferma"! George Piştereanu: "Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Primii bandiţi se vor întâlni într-un duel de eliminare! George Piştereanu: "Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei"

Într-un moment în care tensiunea a atins cele mai înalte cote, Gabriel Toader, proaspăt ales la duel a decis: Giulia Nahmany îi va fi adversară. Şocată, dezamăgită şi cu ochii în lacrimi, Giulia nu şi-a mai găsit puterea de a-şi exprima tristeţea în acele clipe. Cu toate acestea, mesajul ei a fost unul clar: ”Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine”. Decisă să aibă o şansă în luptă, ea a ales probele de îndemânare şi noroc, iar astăzi va lupta pentru a rămâne în competiţie!

Deşi mandatul lui Augustin nu este unul bazat pe multă muncă, fermierii tot nu vor avea parte de liniştea visată! Cristi Bozgan le va da trezirea şi îi va scoate la un antrenament în aer liber care le va aminti că sunt într-un joc în care doar unul va putea câştiga! Nici Mihaela nu le va da pace fermierilor. La momentul în care va veni să evalueze misiunea săptămânii, aceasta va împărţi o serie de pedepse pentru regulile încălcate!

Înaintea duelului, fiecare dintre foştii bandiţi îşi va exprima gândurile şi motivaţia pentru luptă! Dacă Gabi Toader va simţi în continuare că Giulia l-a trădat: ”Am fost părăsit pe câmpul de luptă” şi că trebuie să îi dea o lecţie, ea va refuza să mai analizeze ceea ce s-a întâmplat: ”Nu şterg nimic cu buretele, trăiesc prezentul”. Concluzia serii, înainte de prima probă va fi transmisă de unul dintre concurenţi, George Piştereanu: ”Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei”.

Rămâne de văzut cine va părăsi definitiv "Ferma", Gabriel Toader sau Giulia Nahmany.

Comentarii

Modifică Setările