News

Dispariţie neaşteptată în showbiz! A murit Marcel Toader! Ce s-a întâmplat cu omul de afaceri

Dispariţie neaşteptată în showbiz! A murit Marcel Toader! Ce s-a întâmplat cu omul de afaceri camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Marcel Toader s-a stins, astăzi, în urma unui infarct. Omul de afaceri avea 56 de ani şi suferea cu inima de câţiva ani. 

Marcel se afla la masă cu câţiva prieteni când a început să se simtă rău. Medicii veniţi la faţa locului l-au resuscitat 30 de minute, dar au fost nevoiţi să constate decesul. Toader suferise o intervenţie chirurgicală la inimă în 2012, atunci i se montase un stent.

''Amintiţi-vă cu drag de ziua de ieri, ziua de azi trăiţi-o la intensitate absolută, iar ziua de mâine să o aşteptaţi cu toată fiinţa voastră, pentru că nu i se întâmplă nimanui nimic din ce nu poate duce. Istoria modernă post decembristă ne-a arătat că "acolo sus " totul este efemer. Cândva un acrobat de la circ mi-a explicat că în meseria lor, ca şi în viaţă, totul este de scurtă durată! Nimeni nu rămâne sus!'', spunea Marcel Toader.

Afaceristul fusese încercat în ultima vreme de numeroase probleme financiare. El a fost forţat de asociaţia de proprietari să părăsească apartamentul în care locuia, iar asta pentru că nu îşi achitase datoria la întreţinere.

Toader a jucat rugby de performanţă şi a fost căsătorit cu Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin, pe care a acuzat-o de infidelitate. Avea un fiu, Maximilian, care acum este împietrit de durere.

Înainte să se stingă, mânat parcă de un presentiment, Marcel Toader a avut doar cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Cristea, fosta sa soţie. "Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soţul ei şi să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui'', spunea omul de afaceri.

 

Modifică Setările