Case Regale

Divorţ neaşteptat la Palatul Buckingham. Nepotul Reginei Elisabeta s-a separat de soţie

Divorţ neaşteptat la Palatul Buckingham. Nepotul Reginei Elisabeta s-a separat de soţie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

E clar că palatul britanic nu are linişte, această ultimă veste zguduind încă o dată, din temelii, liniştea de la Palatul Buckingham.

Ultimul divorţ de marcă de la casa regală a fost cel al Prinţului Andrew şi-al soţiei sale, Sarah Ferguson. Ei bine, astăzi, nepotul cel mare al Reginei Elisabeta, Peter Phillips, şi cea care-i este soţie de 12 ani, Autumn Phillips, au anunţat că divorţează.

Peter, de 42 de ani, şi Autumn, de 41, şi-au anunţat familiile încă de la sfârşitul anului trecut despre despărţirea lor amiabilă, cei doi trăind separat de luni întregi.

Fiul cel mare al Prinţesei Anne are două fete împreună cu soţia sa de origine canadiană, pe Savannah, de nouă ani, şi Isla, de şapte.

Se zvoneşte deja că Autumn îşi doreşte să părăsească Regatul şi să revină în Canada natală alături de fiicele ei, care au dublă cetăţenie, aceasta fiind influenţată de mişcarea pe care au făcut-o deja Prinţul Harry şi Meghan Markle. 

Vestea ar putea fi deosebit de dureroasă pentru Regina Elisabeta, care dezvoltase o relaţie foarte călduroasă cu soţia nepotului său.

Peter şi de-acum fosta lui soţie nu au titluri regale şi nu se bucură de privilegiile care vin la pachet cu acestea.