Multimedia

DJ Markus Schulz, la prima colaborare cu australianca Emma Hewitt

DJ Markus Schulz, la prima colaborare cu australianca Emma Hewitt

Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciaţi şi bine cotaţi DJ din întreaga lume şi de fiecare dată încearcă să-şi surprindă fanii cu piese sau albume pline de esenţă muzicală. Aşa se întâmplă şi acum, când acesta colaborează pentru single-ul "Safe from harm" cu Emma Hewitt, o artistă de origine australiană, a cărei voce a definit muzica lui Tiesto, Chris Lake, Dash Berlin, Cosmic Gate şi mulţi alţi artişti de talie mondială.

Melodia vine însoţită de un videoclip spectaculos, în regia românului Alex Ceauşu, în care partea de producţie video i-a revenit chiar iubitei şi partenerei de scena a DJ-ului neamţ, Adina Butar, cea care urmează să-i devină soţie anul viitor.

Cu un vibe parcă menit să te ducă într-o stare continuă de vară, vei asculta cu siguranţă "Safe from harm", pe repeat, în drumul tău spre vacanţele dorite!

Markus Schulz a fost declarat, ani la rândul, DJ-ul numărul 1 al Americii, iar muzica lui a devenit un adevărat reper în rândul industriei trance, house, dance şi progressive. Este logodit cu Adina Butar, pe care a cerut-o în căsătorie chiar de Anul Nou în faţa a mii de spectatori, în cadrul unui show susţinut de cei doi, la Los Angeles.

Emma Hewitt este o cantautoare şi vocalist trance australiană, de 29 ani, iar single-ul său de debut, lansat în 2007, a fost timp de 50 săptămâni în Billboard Hot Dance Airplay în SUA, ajungând pe poziţia #1 în decembrie 2007.
După succesul primului său single, ea a colaborat cu o serie de artişti trance de renume, ca Armin van Buuren, Tiesto, Dash Berlin, Cosmic Gate, Gareth Emery şi BT. Single-ul „Waiting”, produs în colaborare cu Dash Berlin, în 2009, a ajuns pe poziţia #1 în Global Trance Charts.

Modifică Setările