Vedete

Dj Project are o nouă solistă: ''Am căutat 6 luni vocea pentru această piesă''

Dj Project are o nouă solistă: ''Am căutat 6 luni vocea pentru această piesă''

DJ Project se aude de acum cu o nouă voce. Trupa merge mai departe cu Andia.

Tânăra nici nu bănuia că un simplu video în care cântă pe YouTube o va transforma în noua componentă a trupei. Dar planetele s-au aliniat şi, la scurt timp după ce a fost remarcată, a şi înregistrat o piesă alături de duetul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) şi DJ Maxx (Ovidiu Florea): „Retrograd”.

Despre întâlnirea cu Andia, Gino povesteşte: „Am căutat 6 luni vocea pentru această piesă. Şi când am auzit-o, am ştiut: ăsta e timbrul vocal - fresh, modern. Am găsit-o pe Andia pe YouTube, a cântat o piesă care m-a rupt şi mi-am dat seama imediat că asta căutam: interpretare şi emoţie. Asta e extrem de important: potrivirea, transmiterea emoţiilor, interpretarea, timbrul vocal. În momentul în care dai play piesei, dai volumul mai tare ca să auzi vocea. Ăsta e tot secretul în muzică: să spui poveşti frumoase pe un sound mişto. Interpretarea ei e foarte fresh, în valuri.”

Andia şi-a dorit foarte mult să cânte cu un brand cum e DJ Project şi e foarte emoţionată că în sfârşit visul a devenit realitate, învaţă foarte repede, e entuziasmată, a mai cântat pe scene şi promite multe suprize alături de trupă.

Născută în Roman, judeţul Neamţ, Andia are 22 de ani şi a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, este studentă la master, în cadrul aceleiaşi universităţi. Prima experienţă muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima dată pe scenă şi a fost extrem de fericită că a reuşit să treacă de etapa în care cânta singură prin casă. De atunci şi până acum a mai mers prin studio-uri muzicale, a mai înregistrat piese.

Dj Project au mai lansat piese alături de Giulia Anghelescu şi Adela Popescu

Modifică Setările