News

DJ Wanda, anunţ teribil: "Trec prin momente foarte grele". Vezi reacţiile vedetelor

DJ Wanda, anunţ teribil: "Trec prin momente foarte grele". Vezi reacţiile vedetelor

Celebra DJ-iţă şi artist tatuator şi-a surprins fanii cu o veste îngrijorătoare: are probleme de sănătate şi a decis să plece în Turcia pentru mai multe investigaţii.

Vestea a venit pe neaşteptate aseară, când DJ Wanda a postat pe contul ei de socializare un mesaj tulburător.

"Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agaţe de speranţe, care însă au fost deşarte. Am decis să plec pentru investigaţii în Turcia la Acibadem", şi-a anunţat DJ Wanda fanii aseară, într-un mesaj postat pe Facebook.

"De ce acolo şi nu în ţară? Deoarece în Romania am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav şi unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigaţii si am cheltuit mii de euro şi nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nicio clipă nu m-am lăsat învinsă de suferinţa pe care o duc. Am fost mereu activă, doar prietenenii adevăraţi au cunoscut realitatea şi le mulţumesc pentru confidenţialitate şi suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis şi voi ieşi învingătoare din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie, voi lupta până la capăt. Cu toată dragostea. Vă iubesc."

Imediat, fanii internauţi, dar şi vedetele i-au transmis mesaje de încurajare:

nsănătoşire grabnică!!! Sunt convinsă că va fi ok, eşti pe mâini foarte bune!!! ???❤️", i-a scris Paula Chirilă.

"Baby!!!! Sper să primeşti un diagnostic corect!!! Ai grijă de tine! Love you!❤️", i-a transmis şi Cristina Cioran.

"Multă sănătate, draga mea, şi tărie de suflet, sunt convinsă că o sa treci cu bine peste această încercare! Te pupăm! ❤", au scris şi Calina şi Catinca Roman.

"Însănătoşire grabnică. DOAMNE AJUTĂ!", i-a urat Bianca Ioniţă Pena.

"Draga mea, abia aştept să te revăd plină de energie, aşa cum te-am cunoscut! Multă sănătate", a scris Deea Maxer.

Şi Patrizia Paglieri a avut un mesaj emoţionant pentru ea: "Wanda, am avut anul acesta privilegiul să te cunosc mai bine, eşti o persoană cu un suflet mare şi curat, o persoană care merită tot binele din lume. Sper că acest drum în Turcia o să fie un drum cu reuşita 100%. Eu şi Francesco suntem alături de tine şi te îmbrăţişăm tare?❤️❤️❤️"

Modifică Setările