News

DJ Wanda face cursuri de desen la Londra! Uite cum şi-a amenajat studioul de creaţie acasă FOTO

DJ Wanda face cursuri de desen la Londra! Uite cum şi-a amenajat studioul de creaţie acasă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mutată de curând la Londra împreună cu iubitul ei, Karl, DJ Wanda a început anul dând curs unei pasiuni mai vechi: s-a înscris la un curs de desen, prin care îşi perfecţionează inclusiv tehnica de realizare a tatuajelor.

În fiecare zi de miercuri, DJ Wanda ia parte vreme de trei ore la cursurile organizate de London Paint Box Studio.

“La începutul lunii m-am încris la cursuri de pictură şi desen, unde merg în fiecare zi de miercuri. Cursurile durează 4 luni, iar la final va trebui să prezint o creaţie originală, la scară mare, folosind tehnicile predate în toată această perioadă. Sunt interesată mai mult tehnica desenului, pe care pot să o aplic ulterior în salonul meu de tatuaje, 

Wanda Tattoo”, spune DJ Wanda.

Pasionată de acest domeniu, vedeta nu se limitează doar la orele petrecute la cursuri, ci şi-a amenajat şi propriul colţ creativ în casa în locuieşte în Londra. 

“Acasă am amenajat propriul meu spaţiu în care desenez. Mi-am cumpărat toate ustensilele şi consumabilele necesare pentru a continua acasă ceea ce mi se predă la cursuri. Sunt foarte încântată de tot. Întotdeauna am căutat să mă perfecţionez în tot ceea ce fac. Îmi va ajuta mult inclusiv la salonul de tatuaje. A realiza un tatuaj reprezintă o muncă dublă: trebuie să fii foarte bun la desen şi să ştii în acelaşi timp şi tehnica de a-l aplica pe piele  Îmi doresc să organizez o expoziţie peste câteva luni”, adaugă DJ Wanda.

După jumătate de an de relaţie şi având planuri de nuntă în acest an, DJ Wanda şi Karl locuiesc acum împreună într-o casă luxoasă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani şi faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede şi casa actorului Richard Gere.

Vedeta îşi împarte acum timpul între Londra şi Bucureşti, aceasta stând în ţară cel puţin o săptămână pe lună.

Modifică Setările