Vedete

DJ Wanda s-a înscris la cea mai prestigioasă academie de tatuaje din Anglia

DJ Wanda s-a înscris la cea mai prestigioasă academie de tatuaje din Anglia camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte de a-şi deschide propriul salon de tatuaje, vedeta a vrut să se perfecţioneze în arta tatuării. 

DJ Wanda revine pe băncile scolii, de această dată pentru a se perfecţiona în arta tatuajului. Îndrăgita vedetă, care locuieşte de câteva luni în Londra, a fost admisă la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, şi intenţionează să deschidă propriul salon de tatuaje şi în capitala Marii Britanii.

“Este un pas foarte important în cariera mea de artist tatuator, mai ales că plănuiesc să deschid în cateva luni Wanda Tatoo şi la Londra. Nu poţi să practici această meserie în Anglia dacă nu ai o diplomă, iar aceasta este una dintre cele mai prestigioase Academii din lume”, declară DJ Wanda.

DJ Wanda merge la Essex în fiecare zi şi urmează clase şi semnarii, de la 7 dimineaţa până la 5 seara, susţinute de tutorele său, Alan Paul Lofts, unul dintre cei mai renumiţi în domeniu. 

“Academia se află în Essex. Fac naveta în fiecare zi din Londra în Essex şi stau aproape 3 ore în maşină pentru a ajunge la cursurile lui Alan Paul Lofts. De la el am învăţat cum să-mi formez propriul meu stil de tatuaj, propria semnatură… Am cursuri teoretice unde învăţ noţiuni ce ţin de tehnică, igienă şi siguranţa tatuajelor, dar şi workshop-uri practice cu mare accent pe detalii şi fineţea executiei. Am colegi de peste tot în lume şi o astfel de aprofundare este foarte importantă în dezvoltarea şi cunoaşterea acestei lumi complexe, lumea tatuajelor’’, mărturiseşte vedeta.

Tot în Londra, DJ Wanda a început recent şi un curs de desen, prin care îşi perfecţionează inclusiv tehnica de umbre si culoare, organizate de London Paint Box Studio una dintre prestigioasele scoli de artă şi desen din Londra. 

Cursurile durează 4 luni, iar la final va trebui să prezint o creaţie originală, la scară mare, folosind tehnicile predate în toată această perioadă. Sunt interesată mai mult tehnica desenului, pe care pot să o aplic ulterior în salonul meu de tatuaje, Wanda Tattoo”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda locuieşte în Londra, de câteva luni, alături de logodnicul ei, Karl, într-o casă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani şi faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede şi casa actorului Richard Gere. Vedeta îşi împarte acum timpul între Londra şi Bucureşti, vedeta stând în ţară cel puţin o săptămână pe lună pentru a derula proiectele din România.

Modifică Setările