Lifestyle

DJ Wanda se relaxează în Singapore şi Cambodgia FOTO&VIDEO

DJ Wanda se relaxează în Singapore şi Cambodgia FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 29 poze

A trecut de la frigul din Londra la căldura şi exotismul din Cambodgia. Şi nu a plecat singură, ci cu colaboratoarea şi prietena ei de suflet, Nadia. Iată cum se distrează DJ Wanda în Asia, într-o binemeritată escapadă în mijlocul iernii.

DJ Wanda e un exemplu de tenacitate şi poftă de viaţă. În ciuda unui diagnostic crunt primit recent, acela de sindrom Chron, artista nu-şi refuză plăcerea de-a călători şi de-a trăi la maximum fiecare clipă.

Aşa se face că, împreună cu buna ei prietenă şi colaboratoare de la salonul de tatuaje, Nadia, DJ Wanda a plecat spre ţările calde. Cele două au surprins pe toată lumea în aeroport, la plecare, făcându-şi apariţia la Check-In şi în zona de Security îmbrăcate în kimonouri.

“Ne aşteaptă cea mai frumoasă aventură a noastră! Este pentru prima dată când plecăm într-o astfel de vacanţă. Vom ajunge în Singapore, Bangkok, Siam Reap şi Koh Samui. Patru destrinaţii cu totul diferite una de cealaltă. Avem patru valize imense cu haine. Am pornit la drum îmvrăcate în kimonouri pe care le-am primit cadou de la un colaborator de-al meu din Tokyo. Sunt modele în serie limitată care valorează peste 1.000 de euro”, a spus DJ Wanda.

DJ Wanda şi Nadia De Luca au petrecut primele zile ale vacanţei lor asiatice în cosmopolitul Singapore, pentru ca mai apoi să se aventureze pe urmele Angelinei Jolie în templele din Siem Reap, Cambodgia.

Iată şi albumul de fotografii din escapada ei asiatică.

Modifică Setările