Vedete

DJ Wanda şi Karl Katavich au bifat un an de iubire. Cum îşi condimentează relaţia

DJ Wanda şi Karl Katavich au bifat un an de iubire. Cum îşi condimentează relaţia

S-au îndrăgostit şi s-au căsătorit rapid, iar ziele trecute şi-au aniversat iubirea. DJ Wanda şi soţul ei, australianul Karl Katavich, au sărbătorit un an de iubire, un an care le-a schimbat radical viaţa şi i-a făcut să creadă că iubirea poate schimba destine şi vindeca răni.

 Cei doi nu puteau lăsa aniversarea să treacă oricum, astfel că au ales o cină romantică la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante londoneze. Restaurantul Sketch din capitala Marii Bitanii este frecventat de celebrităţi precum Bella Hadid, Kylie Jenner, Sophie Turner, Taylor Swift sau Elton John. „Noi suntem unul. Unul amândoi, ca un altoi lângă un alt altoi. Şi-n lumea toată suntem numai noi. Noi 2”, aşa sună declaraţia de dragoste pe care DJ Wanda i-a făcut-o soţului ei la împlinirea unui an de iubire.

Wanda a purtat o rochie neagră, strânsă pe trupul perfect lucrat la sala de sport, cu detalii sexy din dantelă. Şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi cu tocuri din noua colecţie YSL, despre care spune că sunt cele mai înalte purtate vreodată.

 “A trecut un an de când Karl a apărut în viaţa mea şi mi-a dat lumea peste cap în cel mai frumos mod cu putinţă. M-a făcut să cred din nou în dragoste şi poveşti cu happy-end. Alături de el sunt mai fericită decât am fost vreodată. Am sărbătorit un an de relaţie printr-o seară de vis la unul dintre cele mai elegante şi ma populare restaurante din Londra”, povesteşte DJ Wanda.

 Căsătoriţi de trei luni, Wanda şi Karl îşi fac timp cât de des se poate pentru ieşiri romantice în doi, fapt ce le menţine vie şi puternică flacăra iubirii.

 “Cel puţin o dată la două săptămâni, avem un date night în care încercăm cele mai cool locaţii londoneze. Chiar dacă suntem căsătoriţi, asta nu înseamnă că nu ne mai putem da întâlnire ca la începutul relaţiei. Aceste seri doar pentru noi ne fac parcă să ne reîndrăgostim unul de celălalt de fiecare dată. Mai mult şi mai mult”, adaugă DJ Wanda.

 

Modifică Setările