Vedete

DJ Wanda şi soţul ei, cină cu cel mai bun prieten al lui David Beckham

DJ Wanda şi soţul ei, cină cu cel mai bun prieten al lui David Beckham camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

DJ Wanda şi soţul ei, Karl Katavhich, au primit multe cadouri la nunta din luna august, de la Londra. Pe lângă tablouri, vacanţe şi obiecte de design, cei doi s-au ales şi cu o experienţă de neratat: o cină exclusivistă în restaurantul celui mai cunoscut chef din lume, Gordon Ramsay.

Localul abia a fost inaugurat şi este cel mai în vogă din Londra. Premiat la nivel internaţional, Ramsay este cel mai bun prieten al lui David Beckham şi deţine o mulţime de locaţii în toată lumea, extrem de apreciate de criticii culinari. El este jurat şi în show-uri TV, cum ar fi MasterChef, Hells Kitchen sau Hotel Hell.

Wanda şi Karl au avut ocazia să îl cunoască personal pe renumitul chef, acesta felicitându-i pentru faptul că şi-au unit recent destinele.

Cei doi soţi au luat cina în noul restaurant al acestuia, Lucky Cat, din Londra, unde zilele trecute au fost prezenţi şi David Beckham şi fiul său, Brooklyn. Într-un astfel de loc o cină poate costa şi 2000 de lire sterline.

În meniu se regăsesc preparate pe bază de peşte şi fructe de mare, reinterpretate de celebrul chef, precum tempura cu avocado, raţă confiată, scoici cu porumb şi sos yuzu, somon cu ghimbir şi supă miso, creveţi în sos picant de porumb.

 

Citește și ...