News

DJ Wanda trăieşte emoţii maxime. Iubitul ei este campion la motociclism!

DJ Wanda trăieşte emoţii maxime. Iubitul ei este campion la motociclism! camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Vedeta e mereu cu sufletul la gură de fiecare dată când iubitul ei, Karl, cu care locuieşte în Londra, este plecat din ţară pentru a participa la curse de motociclism.

Omul de afaceri australian este pasionat de acest sport şi a concurat recent la o cursă Off Road din Almeria, Spania. Întrucât este un sport plin de adrenalină, considerat de mulţi drept extrem, DJ Wanda are tot timpul emoţii pentru ca totul să decurgă fără incidente.

“Karl a început sezonul de competiţii de motociclsm şi a fost plecat patru zile în Almeria, Spania. A reuşit să termine această etapă pe locuri fruntaşe şi parcurge o tură de traseu sub 1 minut şi 50 secunde, o performanţă foarte bună. Este foarte bun în ceea ce face. De data aceasta nu am putut să fiu alături de el, deoarece am rămas în Marea Britanie pentru a termina cursurile în arta tatuajului la UK Official Tattoo Academy, alături de tutorele meu, Alan Paul Lofts. La următoarea competiţie îl voi susţine cu siguranţă la faţa locului”, spune DJ Wanda.

De curând, vedeta a revenit pe băncile şcolii, de aceasta dată pentru a se perfecţiona în arta tatuajului. Îndrăgita vedetă a fost admisă la prestigioasa UK Official Tattoo Academy din Essex şi intenţionează să deschidă propriul salon de tatuaje şi în capitala Marii Britanii.

Modifică Setările