News

Doamnelor şi domnilor, soţii Bieber! Hailey ne arată cele trei rochii purtate la nunta ei cu Justin

Doamnelor şi domnilor, soţii Bieber! Hailey ne arată cele trei rochii purtate la nunta ei cu Justin camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

S-a măritat cu bărbatul vieţii ei şi nu putea face acest pas important fără să arate perfect în ziua cea mare. Hailey Baldwin a publicat, în sfarşit, imagini de la nunta ei cu Justin Bieber, în care îi putem admira cele trei rochii de mireasă, care i-au venit ca turnate.

În cursul zilei de ieri, proaspăta măritată a postat pe Instagram imagini nemaivăzute de la nunta ei de acum o săptămână cu alesul inimii ei. “Lunea trecută a fost cea mai specială (n.r. sic) zi din viaţa mea”, a recunocut faimosul model.

Frumoasa mireasă i-a multţumit creatorului celei mai spectaculoase rochii dintre toate cele trei purtate în timpul ceremoniei nupţiale. Designerul a fost Virgil Abloh, directorul artistic al departamentului masculin de la Louis Vuitton, care a reuşit să-i ofere lui Haily rochia visurilor ei: “Îţi mulţumesc că mi-ai transformat viziunea în ceva concret şi mi-ai creat rochia visurilor mele. Tu şi echipa ta Off White sunteţi toţi incredibili şi vă sunt etern recunoscătoare că am purtat creaţia voastră minunată!”, a declarat mireasa VIP online.  

Vălul dramatic al miresei, lung de peste trei metri, a avut o “semnătură” aparte pe el, având brodate cuvintele: “Până moartea ne va despărţi”. Trena rochiei a fost şi ea una spectaculoasă, lungindu-se pe aproape doi metri. Hailey şi-a dorit să fie o adevărată apariţie la altar şi i-a reuşit din plin acest lucru, având în vedere alegerea vestimentară făcută pentru momentul în care i-a spus “Da!” alesului ei.

Pe lângă rochia din dantelă, cu mâneci lungi, doamna Bieber a optat pentru încă două rochii de mireasă în ziua cea mare. O rochie din mătase, cu decolteu adânc, care poate fi confundată oricând cu un negligee, a fost cea de-a doua ei ţinută de la nuntă. Rochia seamănă izbitor de mult cu ţinuta aleasă de Carolyn Bessette, în 1996, când s-a măritat cu John F Kennedy Jr.

Iar pentru petrecerea de după ceremonia religioasă, soţia lui Justin a ales o rochie foarte asemănătoare cu cea creată de Stella McCartney pentru Meghan Markle, când jumătatea Prinţului Harry a cucerit audienţa la recepţia mirilor de la Frogmore Cottage.

Hailey şi Justin – care s-au căsătorit civil în mare secret, în septembrie 2018 – şi-au rostit jurămintele de dragoste în faţa a 154 de invitaţi, în complexul Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, pe 30 septembrie, adică lunea trecută. Cu ocazia ceremoniei religioase, cei doi miri şi-au oferit unul altuia noi verighete, marca Tiffany & Co, după cum putem vedea cu toţii în noile imagini postate de Hailey.   

Atât Justin (25), cât şi Hailey (22) şi-au afişat bijuteriile nupţiale pe social media, mireasa fiind mândră nevoie mare de verigheta sa Tiffany Soleste, realizată din aur de 18 carate cu diamante, în valoare de 3.125 de dolari, dar şi de inelul ei de logodnă, tot Tiffany Soleste şi din aur de 18 carate, cu un diamant în V, care n-a costat mai mult de 2.150 de dolari.

Casă de piatră soţilor Bieber!

foto - Instagram

Modifică Setările