News

Documentarul despre Amy Winehouse, în drumul spre Cannes

de admin

După tragica moarte a talentatei cântăreţe, la doar 27 de ani, iată că se pregăteşte un film despre partea nevăzută a vieţii controversate pe care a avut-o Amy.

Filmul va conţine înregistrări video cu Amy Winehouse, care nu au mai fost văzute până acum. Cei care se ocupă de realizarea mult aşteptatei producţii sunt regizorul Asif Kapadia şi producătorul James Gay-Rees, recunoscuţi pentru succesul avut cu o altă peliculă, în 2010, despre viaţa pilotului brazilian de Formula 1, Ayrton Senna, cu care au câştigat premiul BAFTA. Ei îl vor propune, anul acesta, distribuitorilor străini prezenţi la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai.

„Amy a fost un talent unic pentru generaţia sa, care a atras atenţia tuturor. A scris şi a cântat din toată inima, încât toată lumea s-a simţit fermecată. Din păcate, ea a decăzut chiar în faţa presei, cu relaţiile complicate, cu succesul mondial şi cu stilul ei de viaţă haotic. Ca societate, îi sărbătorim succesul incredibil, dar apoi ne grăbim să o judecăm după micile eşescuri, când ne convine“, au declarat producătorii documentarului.

Modifică Setările