Case Regale

Doi ani de la moartea Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis Nicolae al României

Doi ani de la moartea Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis Nicolae al României camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Evenimentul care a rupt Familia Regală în două nu a reuşit nici astăzi să aducă reconciliere.

În preajma despărţirii definitive de Regele Mihai, între nepotul şi fiica cea mare a acestuia a erupt un scandal fără precedent. Unul într-atât de mare, încât Nicolae a rămas fără titlul de principe şi drepturile aferente, dar şi fără dreptul de a-şi vedea bunicul pe patul de moarte.

La doi ani de la trecerea în nefiinţă a fostului suveran, Nicolae a încercat prin orice mijloace să se reapropie de familia care l-a renegat, sperând ca măcar nunta sa cu Alina-Maria Binder, din septembrie 2018, va prilejui o reconciliere cu mătuşa sa, Majestatea Sa Margareta, şi cu mama sa, Principesa Elena.

Din păcate, la acest moment, fostul principe şi soţia sa trebuie să se mulţumească cu permisiunea Casei Regale de-a participa la unele evenimente şi slujbe religioase, ştiut fiind faptul că încă n-au intrat de tot în graţiile Majestăţii Sale Margareta - ei nu apar nici în fotografiile oficiale, nici nu sunt primiţi la Palatul Elisabeta, la Castelul Săvârşin şi nici chiar la mesele de parastas.

În schimb, Nicolae al României nu scapă nicio ocazie pentru a-şi exprima regretul de-a nu fi alături de Familia Regală şi, la momentele importante, are grijă să transmită mesaje publice. Un astfel de moment este şi astăzi, la împlinirea a doi ani de la moartea Regelui Mihai.

"Dragostea şi dorul de bunici sunt unice. Doi ani de când bunicul meu, Majestatea Sa Regele Mihai I, a plecat dintre noi. Să ne amintim cu drag de el mereu", a notat el pe pagina sa de socializare, alături de câteva imagini-simbol ale relaţiei dintre cei doi, dar şi alte  instantanee memorabile cu fostul suveran.

Comentarii