Gossip

Doi concurenţi de la Insula Iubirii au rupt logodna

Doi concurenţi de la Insula Iubirii au rupt logodna

Nicoleta Molnar şi Cătălin Meşter, unul dintre cele mai frumoase, dar şi mai controversate cupluri din sezonul trecut al emisiunii Insula Iubirii difuzate de Antena 1, au pus punct relaţiei după un an de la emisiune şi după o logodnă...cu cântec.

După ce Cătălin începuse o nouă idilă cu ispita Nicoleta la întoarcerea din Thailanda, în 2017, acesta şi-a dat seama că nu se potrivesc şi s-a întors cu un inel de logodnă la fosta iubită, susţinând că în curând urmează nunta.

Ispita Nicoleta Dragne

De altfel, Nico şi-a tachinat de curând fanii cu o poză cu mesaj din care se înţelegea că urmează nunta ei cu Cătălin.

Deoarece audienţa emisiunii i-a făcut să aibă o comunitate destul de mare în social media, faptul că nu au mai postat fotografii împreună din luna aprilie i-a determinat pe fani să se întrebe în comentarii dacă mai sunt sau nu împreună. Azi noapte, Nico a postat poza de mai jos cu mesajul: Oficial, ne-am despărţit, aşa că nu ne mai bateţi la cap!!! Vă pup!

Se pare că cei doi au rămas în relaţii bune, însă ruptura creată în timp i-a făcut să îşi revizuiască sentimentele unul faţă de celălalt.

Cât despre frumoasa ispită Nicoleta Dragne, se pare că nu aceasta a fost motivul separării. Şi ea s-a „jucat” cu fanii de pe Instagram, postând la finalul anului trecut o poză cu burtică, insinuând că ar fi gravidă. Începutul de an, însă, a prins-o din nou pe plajele thailandeze, fără urmă de bebeluş, pozând pentru noua colecţie de costume de baie a prorpiului brand de haine. Se pare că aceasta va fi, din nou, ispită, în următorul sezon al emisiunii Insula Iubirii.

Comentarii

Articole asemănătoare

Staruri bune de plată!

News

Staruri bune de plată!

Le stă mai bine nebronzate!

News

Le stă mai bine nebronzate!

Modifică Setările