News

Doi dintre băieţii lui Donald Trump au venit, în secret, în România!

Doi dintre băieţii lui Donald Trump au venit, în secret, în România!

Surpriză de proporţii! Ieri, pe aeroportul din Cluj, a aterizat o aeronavă care îl avea la bord pe Barron, mezinul de 11 ani al preşedintelui american şi-al soţiei sale, Prima Doamnă a Americii, Melania Trump. Vizita acestuia în România vine la o zi după ce fratele său mai mare, Donald Trump Jr., a aterizat pe aeroportul Băneasa cu o aeronavă privată. Barron şi Donald Trump Jr. sunt în România Doi dintre fiii preşedintelui american au sosit, în secret, în România. Potrivit ştirilorprotv.ro, Barron şi Donald Trump Jr. au fost conduşi, la puţin timp de la aterizarea pe teritoriul ţării noastre, spre Giurgiu, unde vor lua parte la o vânătoare de cerbi.

La acest moment, nu se ştiu mai multe detalii despre această vizită, ambasada SUA la Bucureşti precizând că nu doreşte să facă comentarii pe marginea acestui subiect. ”Nu comentăm călătoriile private ale cetăţenilor”, a fost declaraţia, oficială, dată pentru postul de televiziune PRO TV.

Donald Trump Jr. e pasionat de vânătoare şi pescuit

Ştim, însă, că Donald Trump Jr. este pasionat de vânătoare, el găsindu-se, acum câţiva ani, în mijlocul unui scandal mediatic, după ce el, şi fratele său Eric, s-au pozat lângă trofeele lor – un leopard şi un elefant. La acel moment, tatăl lor îi apăra, menţionând că fiii lui iubesc vânătoarea şi că sunt foarte buni la acest capitol.

foto: instagram, getty images

Modifică Setările